logo songteksten.net

Dolly Dot Esther verbaasd over snel opknappen

(Novum) - Dolly Dot Esther Oosterbeek staat versteld van hoe snel ze weer opknapt na de hersenoperatie die ze onderging. De 51-jarige visagiste en ex-zangeres ging vorig week onder het mes omdat een hersenbloeding dreigde.

"Het gaat met mij eigenlijk heel voorspoedig", zegt ze woensdag in Shownieuws. "Ik ben nu een week geleden geopereerd en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over hoe snel ik opknap."

Oosterbeek werd zes jaar geleden getroffen door een hersenbloeding, veroorzaakt door een uitzetting in de slagader. Vorig jaar werd opnieuw een aneurysma geconstateerd, maar doktoren verzekerden haar dat ze niet in gevaar was.

Bij een second opinion kreeg ze echter iest anders te horen. "Dat er een tweede aneurysma was gegroeid die op knappen stond", zegt ze. "Dus ik zat eigenlijk met een tijdbom in mijn hoofd."

Oosterbeek overweegt stappen te nemen tegen het ziekenhuis dat de verkeerde conclusie trok, maar houdt zich voorlopig rustig. "Alleen maar rust en nog eens rust, dat is het enige waardoor het nu kan genezen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren