Ariana Grande hervat wereldtournee in Parijs

Door ANP, donderdag 8 juni 2017 02:14, views: 10, bron: ANP

PARIJS - Ariana Grande heeft haar Dangerous Woman Tour weer opgepakt. De zangeres hervatte woensdag haar tour in Parijs, voor het eerst sinds de aanslagen in Manchester. Zondag gaf Grande samen met een reeks artiesten een benefietconcert in Manchester voor de slachtoffers en nabestaanden.

"Denk elk moment aan onze engeltjes. Ik hou van jullie allemaal", schreef de 23-jarige Focus-zangeres op Instagram die ook haar band, dansers en medewerkers bedankte. Ook een foto van de Eiffeltoren mocht niet ontbreken op haar Instagram.

Grande brengt op verzoek van vele fans haar cover van Somewhere Over The Rainbow uit als single. Ze sloot zondag het benefietconcert af met het nummer, speciaal voor de slachtoffers van de aanslag die aan 22 mensen het leven kostte.

De zangeres zong het wereldberoemde lied uit de film The Wizard of Oz zondag aan het einde van het Manchester One Love-concert voor de ogen van een 50.000-koppig publiek en tientallen miljoenen tv-kijkers over de hele wereld. Tijdens het nummer moest ze een keer pauzeren omdat ze overladen werd door emoties.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten