logo songteksten.net

Tweede zoon voor Within Temptation-zangeres

(Novum) - Sharon den Adel heeft woensdag een zoon op de wereld gezet. De Within Temptation-zangeres had pas over ruim een maand moeten bevallen. Het kereltje luistert naar de naam Logan Arwin Westerholt.

Moeder en zoon maken het erg goed, schrijft Den Adel op de website van de band. "De bevalling ging goed en ik en Logan voelen ons geweldig." Logan, die al na een zwangerschap van ruim zeven maanden geboren werd, weegt 2515 gram en is 47 centimeter lang. De 36-jarige zangeres was in de eerste week van mei uitgerekend.

Het kereltje is de tweede zoon voor Den Adel en Within Temptation-gitarist Robert Westerholt. In juni 2009 zette Den Adel zoon Aiden op de wereld, vier jaar daarvoor zag dochter Luna het levenslicht.

Vanwege Den Adels ongeplande derde zwangerschap stelde Within Temptation zijn tournee uit. De Nederlandse band zou dit voorjaar gaan toeren, maar staat nu pas vanaf augustus weer op de planken. Den Adel wilde niet hoogzwanger optreden, onder meer omdat ze tijdens haar eerdere zwangerschappen te maken kreeg met complicaties.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren