logo songteksten.net

Sean Combs best verdienende artiest van 2017

NEW YORK - Rapper Sean ‘Diddy’ Combs is met een omzet van 130 miljoen dollar de best verdienende entertainer van 2017. Dat blijkt uit de lijst die het zakenblad Forbes maandag publiceerde.

De 47-jarige producer dankt zijn inkomen aan zijn Sean John-kledinglijn, een lucratieve sponsordeal met een groot wodkamerk en zijn Bad Boy Family Reunion Tour.

Op de tweede plaats staat zangeres Beyoncé, die 105 miljoen dollar verdiende. De derde plek is voor schrijfster J.K. Rowling, die nog steeds prima kan leven van haar Harry Potter-boeken en -films. De top 5 wordt afgemaakt door rapper Drake (94 miljoen) en voetballer Cristiano Ronaldo (93 miljoen).

Netflix

De jaarlijkse inkomstenlijst van Forbes loopt altijd van juni tot juni. De honderd best verdienende entertainers zijn samen goed voor een bedrag van 5,15 miljard dollar. Opvallend is het kleine aantal vrouwen in de lijst, slechts zestien van de honderd.

Opvallend stijgers in de lijst zijn realityster Kylie Jenner (plek 19), actrice Amy Schumer (nummer 69) en komiek Steve Harvey (53). Opvallend is hoeveel sterren een groot deel van hun inkomen aan zender Netflix te danken hebben, zoals Adam Sandler (met 50 miljoen op plek 35) of Chris Rock (20 miljoen).

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren