logo songteksten.net

Jim Bakkum wil trouwdag voor zichzelf

(Novum) - Jim Bakkum hoopt dat roddelbladen geen interesse hebben in de belangrijkste dag van zijn leven. De 23-jarige zanger, die deze zomer het jawoord geeft aan Bettina Holwerda, wil zijn bruiloft voor zichzelf houden.

"In het wereldje waarin wij leven kun je zo'n dag verkopen, maar daar kiezen we bewust niet voor", vertelt Jim in een interview met Flair. Media zijn dan ook niet welkom op de grote dag. "We hebben onze mensen die foto's maken en filmen, maar dan alleen voor onszelf."

Het lijkt de zanger vreselijk als er fotografen in de bosjes liggen en door het verkopen van foto's geld verdienen. "Dat geeft me geen goed gevoel", zegt Jim. "Het is van ons, dus ik hoop dat andere mensen er vanaf blijven."

Bakkum vroeg zijn vriendin, die 8,5 jaar ouder is, in september ten huwelijk tijdens een vakantie op Hawaï. Na een etentje ging hij op een verlaten parkeerterrein op zijn knieën. "Ze kon eerst niets uitbrengen, stamelde alleen maar 'nee', omdat ze het niet kon geloven", legt de zanger uit. "Ik weet niet eens of ze officieel ja heeft gezegd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren