logo songteksten.net

'Constanza Breukhoven stal voor ruim 2,7 miljoen'

(Novum) - Constanza Breukhoven heeft spullen ter waarde van ruim 2,7 miljoen euro gejat uit het huis van haar vader in Wassenaar. Dat blijkt uit documenten die het Openbaar Ministerie donderdag openbaar heeft gemaakt.

De 35-jarige dochter van Hans en Connie Breukhoven werd op 31 december samen met haar vriend en een derde verdachte aangehouden. Het drietal wordt beschuldigd van het stelen van 25 horloges met een totale waarde van tweehonderdduizend euro en aandelen aan toonder ter waarde van 2,5 miljoen euro.

Verder is een forse geldsom ontvreemd, waaronder 68 duizend euro en een onbekend bedrag aan buitenlandse valuta. De spullen en het geld zouden tussen 24 en 27 december zijn ontvreemd. De drie wisten met behulp van sleutels en een alarmcode de kluis in de Wassenaarse villa te kraken.

Constanza staat terecht met haar partner en diens broer. De twee mannen worden verder verdacht van heling van een Mercedes in Belgiƫ tussen 27 en 31 december. Ze moeten op 6 april voorkomen in Den Haag tijdens een pro-formazitting.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren