logo songteksten.net

Model (30) uit videoclip Katy Perry doodgereden

(Novum) - Model Eric Zentner is eerder deze week overleden na een aanrijding. Het 30-jarige model poseerde voor grote modemerken als Versace, Luis Vitton en Gucci en was te zien in Katy Perry's video Hot 'n Cold.

Zentner werd zaterdagochtend aangereden in de Amerikaanse staat Californië, laat een politiewoordvoerder vrijdag weten aan entertainmentzender E! Het model kwam zonder benzine te zitten en wachtte naast zijn auto op hulp. "Om onduidelijke redenen stond hij midden op de snelweg", zegt de politiewoordvoerder. "Hij is geraakt door een tegemoetkomende auto."

Het model werd volgens de politie aangereden door een Dodge Caravan, de bestuurder is er na het ongeval vandoor gegaan. Hij wordt gezocht door de politie. "We onderzoeken de aanrijding nog", gaat de politiewoordvoerder verder. "We weten nog niet precies wat er is gebeurd. Nog niemand heeft zich gemeld."

Zentner was sinds 1999 actief als model. Hij poseerde ook voor Marc Jacobs, Gucci en Christian Audigier. De 30-jarige was daarnaast te zien in de tv-serie Guiding Light en kwam hij voorbij in videoclips van No Doubt en Katy Perry.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren