Exen van Nicki Minaj met elkaar op de vuist

Door ANP, zaterdag 24 juni 2017 16:55, views: 2, bron: ANP

LOS ANGELES - Rapper Safaree Samuels is vrijdag in Los Angeles besprongen door mannen uit de entourage van rapper Meek Mill. De twee mannen hebben al een tijdje ruzie. Safaree geeft Meek de schuld van zijn stukgelopen relatie met Nicki Minaj.

Safaree verscheen bij een feestje van DJ Khaled. De rapper stond nog buiten op de stoep toen de auto met daarin Meek Mill en zijn gevolg voor de deur stopte. Safaree keek Meek aan en voordat hij er erg in had werd hij van achteren besprongen door twee mannen uit Meeks entourage.

Op beelden van TMZ is te zien hoe Safaree door de straat rent om aan de mannen te ontkomen. Dat lukt uiteindelijk. Kort daarna heeft Safaree een boodschap voor Meek. Hij noemt hem de grootste lafaard ter wereld en zegt dat hij zelf niets durfde te doen omdat hij weet dat hij het onderspit zou delven. Safaree daagt hem vervolgens uit voor een gevecht. ''Ontmoet mij dit weekend, eén-op-eén, waar dan ook in de stad.''

Samuels en Nicki Minaj hadden jarenlang een relatie. In 2014 gingen ze uit elkaar. Het jaar daarop kreeg Minaj iets met Meek Mill. Deze romance liep na twee jaar op de klippen. Safaree zei eerder dat Meek 'veel te maken had' met de breuk tussen hem en Nicki.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten