logo songteksten.net

Johnny Depp wint bij Kid's Choice Awards

(Novum/AP) - Johnny Depp en Justin Bieber waren zaterdagavond in Los Angeles onder de winnaars bij de Kid's Choice Awards. De 47-jarige acteur kreeg een award voor zijn rol in Alice in Wonderland, terwijl de 17-jarige werd uitgeroepen tot beste mannelijke zanger.

Bieber kreeg daarnaast een prijs voor het favoriete lied met zijn nummer Baby. "Ik wil alle fans bedanken", twitterde de jonge zanger, die momenteel door Europa toert. "Jullie zijn de beste." Ook Depp bedankte zijn bewonderaars. "Jullie zijn de toekomst", sprak hij tot de jeugd. "Zorg goed voor ons."

Tot de overige winnaars behoorden Miley Cyrus, die werd uitgeroepen tot beste filmactrice, en Selena Gomez, die de prijs kreeg voor beste actrice in een televisieserie. Katy Perry werd verkozen tot favoriete zangeres en de Black Eyed Peas tot beste muziekgroep.

Bij de Kid's Choice Awards is dit jaar mogelijk ook een Nederlandse winnaar. Zangers Nick & Simon en Ralf Mackenbach en acteur Jan Kooijman waren genomineerd in de categorie favoriete ster Nederland/Belgiƫ. Ze nemen het op tegen de Belgische Kelly Pfaff. Wie de prijs heeft gewonnen, is zondagavond te zien bij Nickelodeon.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren