logo songteksten.net

Jim Bakkum zocht muziek met ballen

(Novum) - Jim Bakkum is klaar met mierzoete ballads. De 23-jarige zanger maakt voortaan 'muziek met ballen'. "Van mij hoeft het allemaal niet meer zo degelijk", vertelde Jim maandag in Koffietijd. "Het mocht wat ruiger worden, met wat meer ballen."

Bakkum liet zich inspireren door de nummers die hij zelf harder zet. "Ik ben echt geïnspireerd door dit soort muziek. Als artiesten als Enrique Iglesias of Lady Gaga op de radio komen, zet ik hem harder." Jim bracht vorige week maandag zijn nieuwe single, het uptempo nummer Feel Your Love, voor het eerst live ten gehore. De zanger stond toen in het voorprogramma van Iglesias.

Hoewel zijn nieuwe single net is verschenen, maakt Jim zich alweer op voor zijn volgende project. Hij speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe politieserie Seinpost Den Haag. "Woensdag is de eerste draaidag", zegt Bakkum. Ter voorbereiding heeft hij meegelopen met de Haagse politie. "Ik ben twee dagen mee geweest, een keer in de auto en een keer mee de straat op."

Of Bakkum veel heeft geleerd van zijn tijd bij de agenten, is nog maar de vraag. "Er gebeurde niet heel veel. Ik ben van plan om nog eens mee te gaan, misschien een keer in het weekeinde."

In de politieserie, die dit najaar wordt uitgezonden door de KRO, neemt Jim de rol van jonge agent Chiel Maas voor zijn rekening. Een rol waar de zanger trots op is. "Dit is niet de minste serie, dus ik was superblij dat ik de rol kreeg."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren