logo songteksten.net

Foto's L'Homo passen bij nieuwe Jim Bakkum

(Novum) - Jim Bakkum is voor het tijdschrift L'Homo uit de kleren gegaan, omdat het bij zijn nieuwe imago past. De 23-jarige zanger is naar eigen zeggen minder degelijk dan vroeger. Bakkum poseerde onlangs in 'piepkleine broekjes' voor de homo-editie van Linda magazine.

"Ik heb nergens spijt van. Ze zijn zo te gek, die foto's", vertelt Bakkum aan Novum Nieuws. De fotoshoot vond plaats in Miami. "Die shoot was leuk, het was lekker weer. En het was met een heel goed team. Dat was ook wel de reden dat ik 'ja' heb gezegd. Ik heb er goed over nagedacht."

Jim achtte de tijd rijp voor een dergelijke fotoshoot. "Het past ook goed bij wat ik nu aan het doen ben. Het hoeft allemaal niet meer zo degelijk. Ik heb altijd gezegd: ik hoef niet per se met m'n blote buik op de foto. Maar voor zoiets dacht ik: laten we het gewoon doen. Het is leuk. Waarom niet?"

Bakkum ging behoorlijk ver als mannequin. "Ik had hele kleine broekjes aan, voor de rest allemaal gewoon bloot. Dus dat wat betreft is het wel bloter dan wat ik normaal doe."

Zijn aanstaande Bettina Holwerda is trots op de foto's van haar verloofde, maar had wel haar bedenkingen bij een aantal kiekjes. "Er zit een aantal ietwat choquerende foto's bij", legt Jim uit. "Daarvan dacht zij: dat had ik niet gedaan als ik jou was."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren