logo songteksten.net

Meer details bruiloft Hugh Hefner bekend

(Novum) - Het wordt steeds duidelijker hoe de bruiloft van Hugh Hefner eruit gaat zien. De 84-jarige baas van tijdschrift Playboy en zijn 24-jarige verloofde Crystal Harris zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen op hun grote dag op 18 juni.

Harris heeft de volledige zeggenschap over de aankleding van het huwelijksfeest dat plaatsvindt bij de Playboy Mansion, Hefners villa. Ze gaat voor een romantische, maar simpele stijl waarbij lichte zomertinten overheersen. "Deze bruiloft wordt de meest romantische aller tijden", zegt de bruid in spé tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

Hefner had slechts één verzoek: kleurrijke bloemen. "Hef wil dat de bloemen enorm kleurrijk zijn, omdat dit geweldig staat bij de lichte aankleding van het feest", zegt een woordvoerder van Playboy. "Kosten noch moeite worden gespaard voor de bruiloft."

Verder is bekend dat de trouwjurk en de jurken van de bruidsmeisjes worden ontworpen door ontwerpster Ramona Keveca en DJ Cassidy tijdens de receptie achter de draaitafels staat. Het feest wordt met driehonderd gasten, die de komende weken hun uitnodiging ontvangen, naar Hollywoodmaatstaven kleinschalig.

Eerder werd al bekend dat de ceremonie plaatsvindt bij de waterval op het landgoed van Hefner en zijn zoons Marston en Cooper bruidsjonkers zijn. De Playboybaas heeft zijn broer als getuige gevraagd, voor de bruid zet haar beste vriendin haar handtekening en worden haar zussen de bruidsmeisjes.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren