logo songteksten.net

Glennis Grace dankt hit aan zoontje

(Novum) - Glennis Grace dankt het succes van haar nieuwe single aan haar zoontje Anthony. De 32-jarige zangeres staat momenteel met haar versie van Volumia's hit Afscheid bovenaan in de hitlijst van iTunes.

Glennis won in 1994 de Soundmixshow en in 2005 het Nationaal Songfestival, maar een grote doorbraak bleef uit. "Totdat ik een kind kreeg, vier jaar geleden", vertelt ze in het AD. "Mijn hart ging open, ik kreeg meer zelfvertrouwen en wilde er nog harder voor werken. Toen is het snel gegaan."

Hoewel mensen om haar heen de zangeres vertelden dat ze de stem en de looks had, geloofde ze niet in zichzelf. "Ik ben al zo lang bezig", legt ze uit. "Maar juist toen ik moeder werd, kwam ik mezelf tegen, leerde ik mezelf beter kennen."

Twee weken geleden zong de Amsterdamse het nummer Afscheid in De Beste Zangers van Nederland en sindsdien stromen de aanvragen binnen. "Eerst zat ik thuis op de bank als mijn zoontje naar school was. Nu ben ik alleen maar bezig", zegt Glennis. "Maar hij houdt me rustig en zorgt dat ik met beide benen op de grond sta."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren