logo songteksten.net

Miley Cyrus weer op Twitter door Charlie Sheen

(Novum) - Miley Cyrus is dankzij Charlie Sheen weer aan het twitteren geslagen. De 18-jarige zangeres had eind 2009 ruim 1,1 miljoen volgers toen ze het medium vaarwel zegde.

"De Sheenius is hier", twitterde Cyrus maandag als verwijzing naar Sheen. "Ik zal niet liegen. Ik ben terug op Twitter om twee redenen: mijn fans en om Charlie Sheen te kunnen volgen." De acteur sprak meteen zijn dankwoord uit. "Beste Miley, welkom terug op Twitter. Ik heb altijd geweten dat je geweldig bent", schreef hij. "Nu heb je het bewezen."

Cyrus gebruikt een andere account dan twee jaar geleden, namelijk die van Gypsy Heart Tour, waar eerst berichten over haar toer verschenen. Maandagavond had ze al meer dan dertigduizend nieuwe volgers.

Terwijl de actrice Twitter heeft herontdekt, zegt James Franco de dienst vaarwel. Volgens de 32-jarige acteur, die eerder volop berichten plaatste, is het medium verleden tijd. "Het is gedaan met sociale media", zei hij tegen de Amerikaanse krant Politico.

"Mijn gedachte was: ik kan op Twitter schrijven wat ik wil. Maar sommige bedrijven waar ik voor werk, namen contact op over wat ik publiceerde." Franco plaatste vlak voor hij zijn account aan de wilgen hing nog een foto, afkomstig uit een korte film waarin hij speelt. Op het kiekje wordt hij omringd door naakte vrouwen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren