logo songteksten.net

Bee Gee Robin Gibb opgenomen in ziekenhuis

(Novum/AP) - Bee Gee Robin Gibb heeft een aantal optredens in Zuid-Amerika af moeten zeggen omdat hij is opgenomen in een Brits ziekenhuis. De 61-jarige zanger kreeg zondag plotseling last van buikpijn. Artsen hebben hem afgeraden te reizen terwijl ze op zoek zijn naar de oorzaak.

Welke aandoening hij onder de leden heeft, wordt nog onderzocht door Gibbs artsen. De Bee Gee zou naar Braziliƫ afreizen voor een reeks concerten en een ontmoeting met president Dilma Rouseff. Via zijn site biedt Gibb zijn excuses aan aan 'al zijn fans in Zuid-Amerika en alle mensen die mee hebben gewerkt aan het mogelijk maken van de tournee'. "Robin keek uit naar het ontmoeten van en optreden voor zijn Zuid-Amerikaanse fans."

De Bee Gee ging vorig jaar al met spoed onder het mes vanwege een obstructie in zijn darmen. Ook toen moest de zanger een aantal concerten afzeggen, onder meer in Amsterdam. De show werd een paar maanden later ingehaald. Een woordvoerder van Gibb laat maandag weten dat de zanger sinds de spoedoperatie in goede gezondheid verkeerde.

Gibbs tweelingbroer Maurice stierf in 2003 op 53-jarige leeftijd aan een hartaanval. De zanger was daags voor zijn dood met spoed geopereerd aan een darmkwaal.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren