logo songteksten.net

'Noel Gallagher trouwt in zomer'

(Novum) - Noel Gallagher heeft zijn vriendin Sara MacDonald ten huwelijk gevraagd. De voormalige rocker van Oasis en zijn verloofde willen elkaar deze zomer hun jawoord geven, vertelt een ingewijde aan de Britse boulevardkrant The Sun.

"Noel ging op Sara's verjaardag in oktober in het geheim op zijn knieƫn. Hij is niet erg uit op publiciteit", zegt de bron. "Ze woonden sowieso al jaren samen alsof ze getrouwd zijn, maar nu ze een gezinnetje hebben, vond Noel het tijd om zoiets romantisch te doen."

De 43-jarige gitarist en zanger zou een enorme diamanten ring gekocht hebben voor de vrouw waar hij ruim tien jaar een relatie mee heeft. "Noel en Sara zijn ontzettend verliefd en maken nooit ruzie. Ze zijn een perfect paar."

MacDonald is volgens de bron druk bezig met het voorbereiden van het huwelijk, waaronder het opstellen van de gastenlijst. Op deze lijst zouden bekende namen staan, zoals Russell Brand en Katy Perry. Gallagher is ondertussen bezig met het afronden van zijn eerste soloalbum.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren