logo songteksten.net

'Cruz Beckham werkt aan eerste album'

LOS ANGELES - De twaalfjarige Cruz Beckham werkt aan zijn eerste plaat, zo meldt Page Six woensdag op basis van bronnen. De jongste zoon van David en Victoria Beckham kwam in december met een kerstsingle getiteld If Every Day Was Christmas.

"Zodra de familie terugkeerde in Los Angeles van vakantie, ging de jongen meteen aan het werk", zegt een ingewijde. De jonge Beckham laat er geen gras over groeien en is dagelijks te vinden in de opnamestudio. "Elke dag staat hij op en vertrekt naar de studio", aldus een bron.

In 2016 werd bekend dat de manager van Justin Bieber, Scooter Braun, een samenwerking was aangegaan met Cruz Beckham. Die lanceerde daarop zijn eigen Instagrampagina, waarop hij een aantal liedjes zingt en poseert met broers Romeo (14) en Brooklyn (18).

Cruz Beckham is niet de enige in de familie met interesse in entertainment. Broer Romeo was in 2014 als danser te zien in een reclame voor Burberry en de oudste van de kinderen, Brooklyn, probeert door te breken als fotograaf. De drie hebben nog een jonger zusje, de zesjarige Harper.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren