Linkin Park: onze harten zijn gebroken

Door ANP, maandag 24 juli 2017 18:02, views: 4, bron: ANP

LOS ANGELES - "Onze harten zijn gebroken. Golven van rouw en ontkenning schieten nog steeds door ieder van ons, terwijl we proberen te bevatten wat er is gebeurd." De leden van Linkin Park hebben maandag voor het eerst gereageerd op het overlijden van frontman Chester Bennington, die op 20 juli een einde maakte aan zijn leven. Op de website van de band staat een boodschap aan de zanger.

Chester wist veel harten te raken, schrijven zijn bandleden. "Waarschijnlijk meer dan je je realiseerde." De artiesten beschrijven hoe ze de afgelopen dagen zijn overspoeld door liefde en steun vanuit de hele wereld, zowel publiekelijk als privé. Benningtons vrouw Talinda en familie laten via de band weten dat ze alle steun erg op prijs stellen en dat de wereld moet weten dat Chester de beste echtgenoot, zoon en vader was die ze zich konden wensen. "De familie zal nooit meer compleet zijn zonder jou."

"Je laat een leegte achter die niet kan worden opgevuld", schrijven de Linkin Park-collega's. "De demonen die jou van ons wegnamen, waren altijd deel van jou. Dat moeten we ons blijven realiseren. Uiteindelijk was het juist de manier waarop je over jouw demonen zong, die maakte dat iedereen van je is gaan houden."

"Onze liefde voor muziek en optreden is niet uit te roeien. We weten nog niet elk pad onze toekomst zal volgen, maar we weten wel dat jij ons leven beter hebt gemaakt. Dankjewel daarvoor. We houden van je en missen je vreselijk."

Zondag zette Linkin Park als eerbetoon al een speciale website online, waar reacties van fans op de dood van Chester automatisch binnenlopen.

Onderzoek naar het overlijden van Bennington wees maandag definitief uit dat de zanger (41) zichzelf donderdag ophing in zijn woning in Los Angeles.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten