Gloria Estefan geeft Vajén van den Bosch tips

Door ANP, maandag 24 juli 2017 19:40, views: 22, bron: ANP

MIAMI - Gloria Estefan heeft Vajén van den Bosch in haar studio in Miami geholpen om haar hit Conga onder de knie te krijgen. Gloria leerde de Nederlandse musicalster het refrein te zingen zonder adem te halen tussen de zinnen door. ''Ik moest mezelf echt in mijn arm knijpen, zo bijzonder was dat moment in de studio'', blikte Vajén maandag terug. In RTL Boulevard zei Vajén: ''Ik heb Conga voor haar gezongen en zij gaf me tips. Het was geweldig. Ik was wel de hele dag zenuwachtig, dat zie je wel aan mijn stresshoofd."

Vajén was vorige week met Jim Bakkum en Tommie Christiaan in Miami om zich voor te bereiden op hun hoofdrollen in de Nederlandse versie van de musical On Your Feet! van Stage Entertainment. Vajén speelt de rol van Gloria. Jim Bakkum en Tommie Christiaan staan afwisselend op het toneel als Emilio Estefan. Jim: ''Het is best raar dat je iemand speelt die nog leeft en straks bij de première in de zaal gaat zitten. Dat geeft extra druk, meer dan bij een normale rol."

Jim en Vajén kregen de hoofdrollen naar eigen zeggen pas na goedkeuring van de auditietapes door Emilio en Gloria Estefan. De twee zijn op 29 oktober aanwezig bij de Nederlandse première van hun musical On Your Feet! in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical bevat uiteraard alle popsongs van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine, zoals Conga, Get On Your Feet en Rhythm is Gonna Get You.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren