logo songteksten.net

Kate trekt bij William en Harry in

(Novum) - De Britse kroonprins William gaat met zijn aanstaande vrouw Kate Middleton bij zijn broer Harry wonen, schrijft de Britse krant The Telegraph. Na het ja-woord op 29 april trekt Kate in bij William in Clarence House, waar Harry ook woont als hij in Londen is.

Harry wordt slechts tijdelijk een huisgenoot van William en Kate. De twee moeten nog beslissen waar ze na hun huwelijk definitief gaan wonen. De verloofden hebben Buckingham Palace, St. James's Palace en Kensington Palace op het oog als mogelijke optrekjes in Londen.

Het grote aftellen voor de bruiloft op 29 april is begonnen. De Britse pers speculeert er flink op los. Zo meldt The Daily Mail dat Camilla wanhopige pogingen onderneemt om haar aanstaande schoondochter te overtuigen een tiara te dragen op haar huwelijksdag. De beoogde prinses zou het liefst bloemen in haar dragen.

Ook wordt met grote spanning uitgekeken naar de jurk die Middleton zal dragen. De moeder van William, prinses Diana, droeg op haar trouwdag in 1981 een legendarisch lange sluier van meer dan zeven meter. Het huwelijk op 29 april is op grote schermen in het centrum van Londen te volgen.Verwacht wordt dat 2 miljard mensen wereldwijd de huwelijksceremonie zullen bekijken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren