logo songteksten.net

Rick Engelkes gooit het op akkoordje met buurvrouw

(Novum) - Rick Engelkes kan weer door een deur met zijn buurvrouw Karin Bonvie. De twee waren jarenlang verwikkeld in een juridische strijd over een investering in Dubai, maar de lucht is geklaard. Ze hebben de zaak onlangs geschikt, laat het productiebedrijf van Engelkes donderdag weten.

Engelkes, die doorbrak als dokter Simon in Goede Tijden, Slechte Tijden, investeerde in het voorjaar van 2006 via zijn buurvrouw in vastgoedprojecten in Dubai. De winst van de investering werd gestoken in een villaproject. Engelkes zegt dat die laatste investeringen onterecht waren, waarna hij zes ton terugeiste. Zijn buurvrouw weigerde echter te betalen. Vorig jaar augustus liet ze nog beslag leggen op de woning van de acteur en producent.

De buren zijn 'in goed overleg' tot een schikking gekomen. Over wat die inhoudt, worden geen uitspraken gedaan. Een woordvoerder van Engelkes' bedrijf laat wel weten dat alle beslagleggingen over en weer opgeheven zijn. "Alle lopende zaken zijn afgehandeld."

Volgens de verklaring zijn zowel Engelkes als Bonvie tevreden met de afsluiting. "Beiden zijn blij dat zij deze zaak achter zich kunnen laten en naar de toekomst kunnen kijken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren