logo songteksten.net

Whitney Port bevallen van zoon Sonny Sanford

NEW YORK - Whitney Port en haar man Tim Rosenman hebben een zoon gekregen. De voormalige ster van The Hills onthulde de geboorte van hun kind maandag op Instagram. Het jongetje, dat donderdag in het ziekenhuis ter wereld kwam, heet Sonny Sanford Rosenman.

''Sorry dat ik even van de radar was afgelopen week. Ik was mijn telefoon kwijt. Grapje, ik heb een mens gemaakt'', schrijft Port. ''Iedereen is zo gelukkig en gezond. We zijn nu thuis. Ik zal mijn best doen niet alleen maar berichten over mijn kind te plaatsen, zoals sommige andere moeders doen. Maar ik weet nu al dat het heel moeilijk wordt."

''Ik ben zo geobsedeerd en verliefd dat ik wou dat ik dit gevoel vast kon leggen voor jullie'', vervolgt Whitney, die op haar website verder ingaat op de gezinsuitbreiding.

Ze heeft sinds begin 2012 een relatie met Tim Rosenman, een van de producenten van The City. Dat is de spin-off die in 2008 volgde op The Hills. Daarin was haar verhuizing naar New York te volgen. De serie stopte in 2010, sindsdien werkt Whitney als modeontwerpster en schrijfster. In november 2015 trouwden de twee.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren