logo songteksten.net

Zangeres Sia brengt kerstalbum uit

NEW YORK - Zangeres en songwriter Sia brengt in december haar eerste kerstalbum uit, zo liet haar platenmaatschappij dinsdag weten. Het gaat volgens Billboard om originele en feestelijke liedjes.

"Sia is een heel bijzondere artieste, een die maar één keer per generatie opduikt", aldus Julie Greenwald van haar nieuwe platenmaatschappij Atlantic Records. De zangeres tekende recent een contract bij het label en het kerstalbum geldt als eerste productie voor de maatschappij.

Momenteel is Sia nog druk met de opnames van de speelfilm Sister, haar regiedebuut met Kate Hudson in de hoofdrol. De Chandelier-zangeres publiceert op Twitter regelmatig kiekjes vanaf de set. Ook actrice Hudson deelt zo af en toe wat foto's van achter de schermen.

Sia regisseerde eerder de muziekvideo voor haar hitsingle Chandelier, maar ze was lange tijd te verlegen om het maken van films serieus op te pakken. "Ik realiseerde me na Chandelier dat ik best goed was in het regisseren en voelde me dapper genoeg het voort te zetten", aldus de zangeres.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren