Luis Fonsi bezorgt Justin Bieber grootste hit

Door ANP, vrijdag 4 augustus 2017 16:22, views: 17, bron: ANP

AMSTELVEEN - Despacito, de zomerhit van 2017, voert deze week voor de tiende week de Single Top 100 aan. Daarmee scoort Justin Bieber, die te horen is op de remix van het Spaanstalige nummer van Luis Fonsi en Daddy Yankee, zijn grootste hit in Nederland.

Bieber bereikte al eerder de hoogste plek van de Single Top 100, maar stond nooit eerder tien weken op nummer 1. Tot nu was Love Yourself, dat eind 2015 verscheen, zijn succesvolste single in de hitlijst. Love Yourself ging negen weken op rij aan kop. Dat lukte Despacito niet. Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin moesten de afgelopen weken meermaals plaatsmaken voor Krantenwijk van Lil' Kleine en Boef. De rappers staan deze week, net als vorige week, op de tweede plek.

Niet alleen in Nederland is Despacito de zomerhit van 2017. Ook in onder anderen de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en België voert het sensuele Spaanstalige liefdesliedje de hitlijsten aan.

In de Single Top 10 is deze week slechts één nieuwe binnenkomer te vinden. SBMG & DJ Diquenza komen met hun Pull Up Game Strong binnen op de tiende plek.

Single Top 10 week 31

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Singles Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Luis Fonsi feat. Daddy Yankee & Justin Bieber - Despacito / Despacito (remix)

2. (2) Lil’ Kleine feat. Boef - Krantenwijk

3. (8) J. Balvin & Willy William - Mi Gente

4. (4) SFB feat. Ronnie Flex - Lovely Body

5. (3) Lil’ Kleine feat. Ronnie Flex - Loterij

6. (7) Jonas Blue feat. William Singe - Mama

7. (5) DJ Khaled feat. Rihanna & Bryson Tiller - Wild Thoughts

8. (6) Dopebwoy feat. Chivv & 3Robi - Cartier

9. (9) David Guetta feat. Justin Bieber - 2U

10. (-) SBMG & DJ Diquenza - Pull Up Game Strong
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren