logo songteksten.net

Shawn Mendes lanceert eigen parfumlijn

LOS ANGELES - Shawn Mendes lanceert een tropisch geurend parfum voor mannen én vrouwen. De 18-jarige singer-songwriter, die met zijn hit Stitches uit 2015 bovenaan de Billboard‘s Hot 100 kwam en doorbrak, liet op jonge leeftijd al een onuitwisbare indruk achter in de muziekindustrie. Met het uitbrengen van zijn eerste parfum begeeft Shawn zich weer op nieuw terrein.

Het nieuwe unisex geurtje van de Mercy-zanger draagt de naam: Shawn Mendes Signature. ''Ik heb wel eens vrouwenparfum geroken en gezegd: dat zou ik ook kunnen dragen", vertelt Mendes aan People. ''Ik weet zeker dat veel vrouwen die mijn parfum ruiken denken: wow, dat is geweldig. Dat zou ik ook kunnen dragen. Een geurtje maken dat iedereen lekker vindt gebeurt niet in een dag. Ik moest die gulden middenweg vinden.''

Het luchtje is geïnspireerd op een Braziliaanse crème die Shawn erg lekker vond ruiken. ''Het rook tropisch, maar niet te fruitig. Het had een soort muskige geur.'' Het nieuwe parfum is een combinatie van citroen, ananas, McIntosh appel, een aantal soorten bloemen, dulce de leche en musk, maar de geur die de Canadese artiest het belangrijkst vindt is esdoorn. Niet geheel toevallig: het blad van de esdoorn is het symbool van Mendes' geboorteland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren