Guus Meeuwis eerste gast Ilse in Nashville

Door ANP, dinsdag 8 augustus 2017 17:57, views: 14, bron: ANP

HILVERSUM - Guus Meeuwis is de eerste gast van Ilse DeLange in haar eerste tv-programma Ilse's Veranda. Vanaf donderdag 7 september ontvangt de zangeres wekelijks een Nederlandse gast die samen met haar op muzikale ontdekkingsreis gaat door Nashville.

Guus Meeuwis gaat met Ilse in de geboortestad van de countrymuziek op zoek gaat naar een artiest die zijn of haar eigen smart heeft omgezet in nummers.

In een volgende aflevering krijgt Ilse bezoek van Barry Hay, die Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder wil ontmoeten. Marc-Marie Huijbrechts onderzoekt samen met Ilse hoe tolerant het zuiden van de VS is tegenover homo's. Ook hoopt hij zijn grote idool Wynona Judd te ontmoeten.

Douwe Bob komt naar Nashville om de rauwe kant van de countrymuziek te onderzoeken. Als groot liefhebber van outlaw-sterren wil Douwe Bob net zoals zijn idool Johnny Cash optreden in een gevangenis.

Ellen ten Damme gaat met Ilse op zoek naar de rol van vrouwen in de countrymuziek en in de Amerikaanse samenleving. Kenny B wil meer weten van raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. De zanger hoopt Linda Martell te ontmoeten, de eerste zwarte zangeres in de countrymuziek.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten