logo songteksten.net

Sylvie vecht tegen de drukte

(Novum) - Sylvie Van der Vaart knokt zich door haar moordende schema heen. Ze slaapt soms weinig door zwaarbevochten tv-carrière, maar weet dat ze het werk doet waarvan ze altijd heeft gedroomd. "Ik heb vroeger thuis uitsproken dat ik zoiets wilde doen als Linda de Mol? En nu zit ik zelf in de grote glamourshows in Duitsland."

Ze ziet het driejarige contract dat ze na haar laatste chemokuur tekende bij RTL als een beloning voor haar strijd tegen kanker en voor haar harde werk, zegt ze in een interview in De Telegraaf. "Ik vond het een schitterende beloning."

Door haar ziekte is de presentatrice en voetbalvrouw meer in het nu gaan leven. "Ook elke koddige opmerking van Damian door laten dringen. 'Mama heb je zo veel kleren omdat je beroemd bent?', vroeg hij toen ik laatst mijn koffer aan het inpakken was voor Duitsland. Ik wilde nog tegenstribbelen, maar moest toegeven dat hij gelijk heeft."

"Ik wil heel oud worden" , zegt ze. "Ik grap af en toe zelfs tegen Rafael dat mijn carrière sowieso veel langer meegaat dan de zijne. Hij is voetballer en dat kun je lichamelijk maar een maximale tijd volhouden. Bovendien hier in Duitsland respecteert men ook oudere presentatoren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren