logo songteksten.net

Lange Frans telde af naar vakantie

ROTTERDAM - Lange Frans heeft voor het eerst “in jaren” afgeteld naar zijn vakantie. De rapper treedt veel op en dat eist zijn tol, vertelt hij in het AD.

“Ik ben enorm blij dat ik zoveel mag optreden, vaak zo’n vier keer per week, maar het kost natuurlijk wel veel energie.” Dat hij tweeënhalve week vrij heeft genomen, betreurt Lange Frans dan ook “geen seconde”.

De rapper vertoefde een week op Ibiza en geniet inmiddels in eigen land van zijn vrije tijd. “Ik ben al op heel veel plekken geweest, maar Ibiza blijft voor mij echt de ideale vakantiebestemming. De kinderen hebben het er leuk, de zon schijnt en het is niet zo ver vliegen.” Feesten doet Frans niet meer op het Spaanse eiland. “Die tijd is inmiddels voorbij.”

Dat hij nog een paar vrije dagen heeft, betekent niet dat Frans zijn gemak houdt. Met zoon Willem stapt de rapper “heel veel” op de mountainbike. “We zijn allebei beginners. Maar we worden met de meter beter. Als je een mountainbikepad tegenkomt in het bos, is de kans groot dat wij voorbij racen.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren