logo songteksten.net

Vrouw Danny de Munk dacht dat hij zou sterven

(Novum) - De echtgenote van Danny de Munk dacht dat het laatste uur van haar man geslagen had. De zanger en presentator ging afgelopen weekeinde in zijn badkamer tegen de vlakte, waardoor hij een hersenschudding en een hoofdwond opliep.

"Ik trof hem aan in een plas bloed. Danny ademde heel zwaar. Ik dacht dat hij doodging", laat Jenny de Munk weten aan De Telegraaf. "Ik probeerde Danny op zijn zij te leggen om te voorkomen dat hij in zijn tong zou stikken, maar dat lukte me niet."

De ambulance bracht de zanger naar het ziekenhuis, waar hij werd onderzocht. Er bleek niets mis met zijn hoofd, hart of bloed, laat Jenny weten. "De arts vermoedt dat hij te snel uit bed is opgestaan en dat Danny daardoor onwel is geworden."

Vanwege het ongeval mist De Munk de finale van het SBS-programma The Sing-Off, dat hij samen met Tooske presenteert. Er is geen vervangende presentator aangetrokken. "Tooske gaat de finale alleen presenteren", zegt een woordvoerder van de zender over de uitzending die zaterdag te zien is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren