Justin Timberlake werkte met Foo Fighters

Door ANP, donderdag 7 september 2017 21:58, views: 8, bron: ANP

LOS ANGELES - Justin Timberlake is te horen op het nieuwe album van de Amerikaanse rockband Foo Fighters: Concrete and Gold. Eerder deze zomer had frontman Dave Grohl in radioprogramma Radio 1 van BBC laten weten dat 'de grootste popster van de wereld' mee had gewerkt aan de plaat. In gesprek met Rolling Stone bevestigt Grohl dat het om Timberlake gaat.

De Can’t Stop The Feeling-zanger ontmoette de band in de EastWest studios in Los Angeles. “We dronken samen whiskey in een parkeergarage”, vertelt Grohl. “Hij was cool, heel cool. Op de avond voordat Justin vertrok, vroeg hij ‘Mag ik zingen op jullie album? Ik wil het jullie niet opdringen, maar ik zou het een mooi verhaal vinden om aan mijn vrienden te vertellen’”.

Het zal nodig zijn om erbij te vertellen dat Timberlake te horen is op het album, want anders zou de luisteraar het misschien niet door hebben. De 36-jarige artiest neemt bij één nummer van het negende studioalbum van Foo Fighters de rol van backing vocal op zich, met als enige tekst 'la la la'.

Naast Justin spelen ook andere bekende namen een bescheiden rol op Concrete and Gold. Zo drumt Paul McCartney en zingt zangeres Alison Mosshart van The Kills mee op het nieuwe album.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten