'Nicki Minaj en rapper Nas geen relatie'

Door ANP, vrijdag 15 september 2017 03:03, views: 13, bron: ANP

NEW YORK - Nicki Minaj en rapper Nas zijn gewoon goede vrienden. Dat benadrukken ingewijden aan E! News nadat een video van de verjaardag van Nas was verschenen waarop de twee elkaar intiem vasthielden. Er gaan al langer geruchten dat de twee een setje zouden zijn.

Op de bewuste video is te zien hoe de verjaardagstaart met brandende kaarsjes voor Nas op tafel wordt gezet. De 43-jarige Nas en 34 jarige Minaj staan omarmd met elkaar terwijl het nummer 'Happy Birthday' op de achtergrond speelt. "Nicki en Nas zijn gewoon hele goede vrienden", zegt een ingewijde in reactie op de video van de twee. "Ze kennen elkaar al heel lang en hebben elkaar gesteund in hun succes in de muziek", vervolgt de bron.

De geruchten over een relatie tussen de twee zwelden aan nadat Nas, die in het echt Nasir Bin Olu Dara Jones heet, een foto van hem en Minaj op Instagram plaatste. "Seizoen van de Tweeling met mijn enige echte uit Queens", schreef de rapper onder de foto genomen op zijn verjaardag met Minaj. De Anazonda-zangeres reageerde door een foto van de twee te plaatsen maar volgens een bron moet daar echt niets achter worden gezocht: "Nicki is vrijgezel en aan het daten met iemand maar heeft geen serieuze relatie. Nas is haar beste vriend, verder niks".
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten