Khloé kreeg nepbericht over overlijden Lamar

Door ANP, vrijdag 22 september 2017 01:55, views: 4, bron: ANP

LOS ANGELES - Toen Lamar Odom in 2015 in coma was geraakt na dagenlang feesten, kreeg zijn ex Khloé Kardashian het bericht dat hij was overleden.

Het bleek te gaan om een zieke grap van iemand die een nepaccount had aangemaakt van een contactpersoon van Khloés zus Kim, die daardoor de verkeerde informatie kreeg en met haar familie deelde. Dat vertellen de Keeping Up With The Kardashians-sterren in een clipje van hun aanstaande jubileumuitzending.

"Ik gilde het uit", herinnert Khloé zich. "Door de emoties gaan die je hebt als iemand is overleden, dat is het meest traumatische dat je kunt meemaken. En dan kom je erachter dat het niet zo is. Dat zijn meer gevoelens dan je aankan." Ook jongere halfzusje Kendall kreeg het bericht. "Ik zat in een vliegtuig en toen we landden in Londen was het eerste sms'je van Kim. Ze vertelde dat Lamar was overleden. Ik barstte in snikken uit. Daarna kreeg ik een tweede berichtje dat hij niet dood was, maar dat het wel heel slecht met hem ging."

Khloé en Lamar waren ten tijde van zijn ziekenhuisopname al uit elkaar, maar nog wel getrouwd. De realityster zette de scheiding in de koelkast totdat Lamar beter was. In 2016 scheidde het stel alsnog.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren