logo songteksten.net

Justin Bieber ontsnapt aan Israëlische paparazzi

(Novum) - Justin Bieber is er heel even in geslaagd om de paparazzi in Israël op een verkeerd spoor te zetten. Het tieneridool sloop donderdagnacht na een concert rond drie uur uur zijn hotel in Tel Aviv uit om een bezoekje te brengen aan de Klaagmuur in Jeruzalem.

Vergezeld door zijn moeder en zware bewaking zag de 17-jarige Bieber zijn kans schoon om het bedevaartsoord te bezoeken, schrijft de Israëlische krant Jerusalem Post. Vlak daarvoor bracht hij een kort bezoek aan Yad Vashem, het officiële gedenkteken ter nagedachtenis aan de joden die stierven tijdens de Holocaust.

Het bezoek aan het heilige land verloopt niet helemaal vlekkeloos voor de jonge zanger. Er gaan geruchten dat hij weigerde gewonde Israëlische kinderen te ontmoeten, wat volgens zijn management klinkklare onzin is. Daarnaast wordt hij tijdens zijn uitjes naar bedevaartsoorden constant belaagd door fotografen.

"Dit is behoorlijk frustrerend. Ik wilde het land en alle plaatsen waar ik van had gedroomd bezichtigen", twitterde de tienerster. "Ze moeten zich schamen. Ik wilde alleen maar de kans krijgen om te lopen waar Jezus liep."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren