logo songteksten.net

Marc Anthony scheldt Trump uit om Puerto Rico

LOS ANGELES - Marc Anthony laakt het gebrek aan steun van president Trump voor het door orkaan Maria getroffen eiland Puerto Rico. De zanger schold de president op Twitter uit omdat die volgens hem teveel bezig is met andere zaken. Ex-vrouw Jennifer Lopez doneerde eerder een miljoen dollar voor de wederopbouw van Puerto Rico.

"Meneer de president hou verdomme je bek dicht over protesterende NFL-spelers. Doe wat voor onze mensen in nood #PuertoRico Wij zijn ook Amerikaanse burgers", twitterde Anthony. De 49-jarige zanger werd in New York geboren, maar zijn beide ouders komen van het door de VS bestuurde eiland.

Orkaan Maria trok een spoor van vernieling over het Caraïbische eiland Puerto Rico. Het leeuwendeel van de inwoners zit nog steeds zonder elektriciteit en stromend water. Ook zijn veel kabels en telefoonlijnen vernield, wat communicatie tussen overlevenden en reddingswerkers bemoeilijkt.

Veel sterren met een latino-achtergrond spannen zich in om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de orkaan en de wederopbouw van het eiland. Zangeres Jennifer Lopez, met wie Anthony tien jaar getrouwd was, doneerde een miljoen dollar. Zondag nam acteur Benicio del Toro een videoboodschap op waarin hij het verhaal van een familielid vertelde en opriep om geld te geven aan de hulporganisaties.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren