Kaarten Marco Borsato vrijwel direct weg

Door ANP, vrijdag 29 september 2017 09:17, views: 4, bron: ANP

AMSTERDAM - De fans van Marco Borsato moesten er vrijdagochtend snel bij zijn om een kaartje te bemachtigen voor de albumpresentatie van zijn nieuwe plaat Thuis op 16 november. Binnen een paar minuten waren alle 1500 kaarten voor de show in Paradiso weg, laat een woordvoerder van de Amsterdamse poptempel weten.

Fans die misgrepen zullen een dagje langer moeten wachten op de eerste klanken van Thuis, Marco's tiende studioalbum en eerste sinds Evenwicht uit 2015. Vrijdagochtend presenteerde hij al wel de eerste single, die ook Thuis heet. Dat is altijd een spannend moment, laat Marco op zijn site weten.

"Zodra het 'in the open' is, heeft iedereen een mening. Maar ik voel het heel sterk, ik merk dat ik trots ben op Thuis en ik hoop natuurlijk dat jullie er net zo enthousiast over zijn als ik. Op diverse social media kanalen las ik te gekke reacties, dat is altijd fijn om te lezen", aldus de zanger, die vrijdagavond naar eigen zeggen nog iets 'bijzonders' te vertellen heeft als hij te gast is in RTL Late Night.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten