logo songteksten.net

Jason Aldean zegt optredens af na 'Las Vegas'

LOS ANGELES - Countryster Jason Aldean treedt de komende week niet op. De zanger heeft zijn concerten afgezegd uit respect voor de mensen die omkwamen tijdens zijn optreden op een festival in Las Vegas zondagavond.

Jason stond op het podium toen een 64-jarige schutter vanuit een nabijgelegen hotel een bloedbad aanrichtte. Bij de schietpartij kwamen 59 mensen om het leven en raakten meer dan 500 concertgangers gewond. De countryster liet vlak daarna via Instagram weten dat hij en zijn crew veilig waren, maar hij nog geen woorden had voor wat er was gebeurd. Maandag schreef hij in een nieuwe post: "Ik ben de afgelopen 24 uur door alle emoties gegaan. Angst, boosheid, verdriet, medeleven." Hij vertelde dat hij bang is voor de wereld waarin zijn kinderen opgroeien en riep op tot eenheid.

De zanger pakt op 12 oktober zijn optredens weer op, zijn eerste concert zal een eerbetoon zijn aan de slachtoffers van de schietpartij, zo vertelt hij aan TMZ. "Het zal moeilijk en emotioneel zijn weer op het podium te staan. Maar we zullen ons er samen doorheen slaan en de mensen die we zijn verloren eren door het enige te doen wat we kunnen: onze liedjes voor hen spelen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren