Jeroen van de Boom wil kinderen trots maken

Door ANP, vrijdag 13 oktober 2017 09:19, views: 2, bron: ANP

AMSTERDAM - Jeroen van der Boom pakt flink uit met zijn nieuwe single Nou is het genoeg, die vrijdag uitkomt. In De Telegraaf zegt de zanger dat hij “all the way” wilde gaan met echte strijkers en drums.

“Een nieuwe single kun je tegenwoordig digitaal op elke zolderkamer opnemen, maar dat moest het juist niet zijn. Ik heb het bij dit project dan niet over een single, maar over een muziekstuk.” Met het nummer wil hij ook zijn kinderen trots maken. “Echt van: kijk, dit kan papa ook!”

Ook voor de bijbehorende clip werden kosten noch moeite bespaard: Van der Boom nam deze op in Schotland. “Je kan hier in ’t Gooi wel weer op de hei gaan staan, maar ik moest bij het horen van de muziek denken aan een paar scenès van de James Bond-film Skyfall. Dat ruige landschap in Schotland… en precies daar hebben we de opnamen gemaakt, op datzelfde weggetje waar Daniel Craig overheen loopt. “

Dat hij hiervoor aardig in de buidel moest tasten heeft hij er voor over. “Ik ben geen jongen die ineens een café koopt of andere investeringen doet waar hij geen verstand van heeft. Ik stop dat geld liever in mijn carrière. Ik noem geen bedragen, maar het geluk is dat ik bij het inspelen van instrumenten een hoop zelf kan doen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren