Ron Howard onthult titel van Han Solo-film

Door ANP, dinsdag 17 oktober 2017 21:49, views: 8, bron: ANP

LOS ANGELES - Na maandenlange speculaties is er eindelijk duidelijkheid. Regisseur Ron Howard onthulde dinsdag de titel van de film over Star Wars-personage Han Solo. De film, die vanaf eind mei 2018 in de bioscopen te zien is, heet Solo: A Star Wars Story.

In de Star Wars spin-off zien we Han Solo in zijn jonge jaren, nog voordat hij Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi en anderen ontmoet in Star Wars: Episode IV: A New Hope. Verder zijn er nog weinig details bekend over de film. Wel liet regisseur Howard weten dat locaties als Corellia, de thuisplaneet van Han Solo, in het verhaal voorkomen.

De productie van Solo: A Star Wars Story verliep niet zonder problemen. In juni werd het regisseursduo Christopher Miller en Phil Lord ontslagen, vanwege 'creatieve verschillen'. Daarop werd Ron Howard aangesteld als vervangend regisseur. Hij liet in augustus weten dat de opnames voorspoedig verliepen. “Het is een fantastisch script, een geweldige cast en ik beleef een fantastische creatieve ervaring”, vertelde Howard aan The Hollywood Reporter.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren