Zoon treedt niet in voetsporen Rob de Nijs

Door ANP, woensdag 18 oktober 2017 08:28, views: 9, bron: ANP

AMSTERDAM - Rob de Nijs dacht in zijn zoon Robbert de gedroomde opvolger hebben, maar deze ziet af van het leven in de schijnwerpers.

De 74-jarige zanger presenteert volgende week zijn nieuwe cd, met daarop onder meer twee duetten die hij met Robbert opnam. Het was de bedoeling dat vader en zoon bij die gelegenheid samen zouden zingen, maar Robbert voelt daar bij nader inzien niets voor.

"Hij wil het niet", zegt Robs manager Frank Jansen in De Telegraaf. "Robbert is een totaal ander mens dan zijn vader. Heeft Rob dat extraverte op het podium, Robbert heeft dat helemaal niet. Hij is heel rustig en bescheiden, mist dat gevoel van: hier ben ik, vreet me maar op. Er komen dus geen interviews met hem, geen tv-optredens en zelfs bij de presentatie zal hij in de zaal zitten en niet op het podium staan."

Rob en Robbert hebben onder meer 'Papa oto' opgenomen, dat de moeder van Robbert en Rob's ex-vrouw Belinda Meuldijk schreef. Het nummer gaat over de tijd dat Rob grote successen beleefde maar zijn gezin uit het oog verloor.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren