Gordon helemaal fit voor bruiloft

Door ANP, woensdag 18 oktober 2017 09:03, views: 11, bron: ANP

AMSTERDAM - Gordon doet er alles aan om straks fit en met een strak lijf het jawoord te geven. De 49-jarige presentator heeft een week detoxen in een wellnesskliniek in Zuid-Spanje achter de rug en is zeer tevreden over het resultaat.

"De eerste dagen dacht ik; mijn god wat doe ik hier. Maar het intensieve programma met het weinige maar verrukkelijke eten maakte het allemaal prima draagbaar. Ik ben het sporten weer op gaan pakken na een maand niks en ben daar zo blij mee! Ik kan alleen geen thee, wortelsap, zeewier, massage-olie en therapeut meer zien. Maar mijn medische check-up was uitmuntend. Zo goed als geen cholesterol, hart, lever, longen, nieren van een jonge god dus ik ben er eigenlijk wel klaar voor!", laat hij weten op Facebook.

Gordon trouwt op 22 november in Zuid-Afrika met de man die hij in het programma Gordon Gaat Trouwen… Maar met Wie? heeft gekozen uit vier kandidaten. Met deze vier mannen gaat hij binnenkort in ondertrouw.

"Mijn grote dag komt eraan en ik ben er heel nerveus voor maar ik ga het gewoon doen, mijn man krijgt mij in mijn beste shape sinds jaren. Vooral de ozon therapie ( zuurstof met vitaminepreparaten-boost in je bloed) heeft miraculeuze dingen gedaan met me! Ik loop vanmorgen nog even de berg op en straks een uurtje boksen en dan kan ik met trots hier het complex verlaten. En ook nog even 3.8 kilo lichter in een week, BAM!", juicht de aanstaande bruidegom.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren