Niet alle fans hebben begrip voor Ed Sheeran

Door ANP, woensdag 18 oktober 2017 10:00, views: 8, bron: ANP

LONDEN - Ed Sheeran heeft veel steunbetuigingen van fans ontvangen nadat hij op Instagram een foto van zijn arm in gips had gedeeld. Maar niet iedereen heeft medelijden met de zanger, die zijn arm brak bij een fietsongeluk en daardoor een aantal optredens moet uitstellen.

"Je stelt nu alle mensen teleur die geld hebben betaald om je te zien", reageert een 'fan'. "Dus...heb je ook je benen gebroken!?! Ik wist niet dat jij de enige was die je gitaardeuntjes kan spelen", meent een ander. "Ik ben zo teleurgesteld. Ik dacht dat het concert wel door zou gaan, want je kan wel toch staan en zingen zonder gitaar. De fans kijken er al lang naar uit om je te zien", reageert een teleurgestelde concertbezoeker.

De teleurgestelde fans zullen nog even geduld moeten hebben om hun idool te zien. Ed liet via Instagram weten dat zijn optredens in Taipei, Osaka, Seoel, Tokio en Hongkong worden uitgesteld. "Ik moet weten hoe het genezingsproces verloopt voordat ik iets kan zeggen over de rest van mijn concerten", meldt de zanger.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren