logo songteksten.net

Tori Spelling wil nog een vierde kind

(Novum) - De zwangere Tori Spelling is nog niet bevallen van haar derde kind, maar weet nu al dat ze nog een kleine wil. De 37-jarige actrice en haar man Dean McDermott verwachten hun spruit in oktober.

"Het is grappig", vertelt Spelling aan het Amerikaanse blad People. "We hebben altijd geweten dat we een groot gezin wilden en tot nu toe dachten we het bij drie te houden. Maar sinds deze zwangerschap blijft het getal vier maar in mijn hoofd rondspoken."

Ook Dean ziet een vierde kind wel zitten. "Toen bekend werd dat we een derde kind krijgen, dacht ik dat het de laatste zou zijn. Maar we willen er echt nog een. Het is heel grappig, het klopt gewoon."

Spelling maalt tijdens haar zwangerschap niet om haar lijn. "Ik eet alles", verzekert ze. "Wie maakt zich druk om koolhydraten als je zwanger bent? Je wordt sowieso dikker. Ik heb ook constant honger, tijdens deze zwangerschap nog meer dan bij de andere twee."

Tori en Dean zijn al ouders van de 4-jarige Liam en de 2-jarige Stella. McDermott heeft nog een zoon uit een eerder huwelijk. Spelling leerde haar man in 2005 kennen op de filmset van Mind over Murder en het stel trouwde een jaar later.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren