Sallie Harmsen: Ryan Gosling vet chille gast

Door ANP, donderdag 19 oktober 2017 08:07, views: 8, bron: ANP

AMSTERDAM - Voor Sallie Harmsen was haar rol in Blade Runner 2049 een soort droom die uitkwam. Na een auditie werd de Amsterdamse actrice gemaild door regisseur Denis Villeneuve.

"Ik ben helemaal idolaat van die regisseur! Dat hij zo dankbaar was dat ik aan zijn project wilde deelnemen. Hij zocht een bepaalde rauwheid, iets waarachtigs. En dat vond hij blijkbaar in mij. Ik was compleet buiten zinnen natuurlijk. Voor andere mensen is dit hetzelfde als dat Beyoncé ineens komt aanschuiven voor het avondeten", zegt Harmsen in het AD.

Opeens stond ze op een internationale filmset in Boedapest tussen grote acteurs, waar al gauw bleek dat roem daar niet telt. "Ik was na dat ene mailtje wel even starstruck, maar eenmaal op de set behoort iedereen tot dezelfde filmfamilie, waarin iedereen elkaar begrijpt. Heel bevrijdend, want ik vond het natuurlijk superspannend allemaal. Er was ook geen sprake van een heftige hiërarchie of veel ego's. Zelfs Ryan Gosling, met wie ik even bij de make-up zat, bleek gewoon een vet chille gast. Ik zou heel graag meer internationaal willen werken."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren