logo songteksten.net

Lady Gaga begonnen aan opnamen nieuw album

LOS ANGELES - Lady Gaga is begonnen met de opnamen van haar zesde album. De 31-jarige zangeres plaatste een aantal foto's op Instagram waarop ze in de studio te zien is met onder anderen producer dj White Shadow, met wie ze ook werkte aan haar albums Born This Way en Artpop.

"Muziek ofzo", schrijft Gaga onder een foto van haarzelf waarop ze een grote gouden halsketting draagt op een zwarte jurk. Op een andere foto steekt ze haar middelvinger op en naast haar zijn versterkers en opnameapparatuur te zien.

Het gaat ogenschijnlijk goed met de gezondheid van Gaga, die vorige maand nog werd opgenomen in het ziekenhuis met hevige pijn. De zangeres lijdt aan fibromyalgie, een syndroom dat slaapstoornissen, spier- en hoofdpijn veroorzaakt. Ze praat openlijk over haar aandoening in haar autobiografische documentaire Five Foot Two, die ze maakte voor Netflix.

De medewerking van DJ White Shadow aan een nieuw album doet fans vermoeden dat Gaga's nieuwe plaat een sterk popkarakter zal hebben. De 39-jarige Amerikaanse dj, wiens echte naam Paul Blair is, werkte eerder met Gaga aan haar succesvolle singles Born This Way, The Edge of Glory, Applause en Do What U Want. Wanneer het nieuwe album van Gaga uitkomt, is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren