CBS blaast Magnum P.I. nieuw leven in

Door ANP, zaterdag 21 oktober 2017 10:59, views: 8, bron: ANP

LOS ANGELES - CBS maakt een nieuwe versie van Magnum P.I, de Amerikaanse televisieserie uit de jaren tachtig over de avonturen van privédetective Thomas Magnum (Tom Selleck) die zich afspeelde op Hawaï.

Deadline meldt dat de remake van de serie opnieuw om vier hoofdpersonages draait. In tegenstelling tot het origineel gaat het niet om vier mannen, maar om drie mannen en een vrouw. Het vrouwelijke karakter heet Juliet Higgins, een knipoog naar het mannelijke karakter Higgins uit het origineel.

In de nieuwe Magnum P.I. is het hoofdpersonage opnieuw een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Afghanistan zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. Hij krijgt hulp van collega's Theodore 'TC' Calvin en Orville 'Rick' Wright en dus van Juliet Higgins, een voormalig MI6-agent. Ze nemen zaken aan die niemand anders op zich wil nemen.

Vorig jaar maakte ABC al een vervolg op Magnum. Die serie draait om Magnums dochter Lily 'Tommy' Magnum, die terugkeert naar Hawaï om het stokje van haar vader over te nemen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren