logo songteksten.net

Don Diablo is wars van rock-'n-roll

(Novum) - Don Diablo vindt zichzelf een brave burger. De 31-jarige dj gebruikt naar eigen zeggen geen stimulerende middelen en noemt zich verre van rock-'n-roll.

"Ik drink niet, ik rook niet en ik gebruik geen drugs", beweert Don Diablo voor de camera van Novum Nieuws. Hij zegt als dj nooit een wilde periode te hebben gekend. "Voor mij gaat het om één ding en dat is muziek", stelt Diablo. "Dat klinkt heel burgerlijk en cliché, maar het is wel zo. Zodra ik thuiskom, zit ik in mijn studio muziek te maken. Ik ben niet zo van dat rock-'n-roll."

Volgens de dj moet je in Nederland veel zelf doen om als artiest naam te maken, waardoor er weinig ruimte overblijft voor een wilde levensstijl. "In Amerika heb je een hele grote entourage", schetst Don Diablo. "Ik ben gewend dat je hier zelf heel hard moet werken. Ik maak alle muziek in mijn eentje. Als je rock-'n-roll bent en de volgende dag naar de tyfus bent, gebeurt er niks en ligt je carrière stil. Als je dat elke week doet, kom je niet heel ver."

Don Diablo zegt van de Nederlandse nuchterheid te houden, maar heeft er soms ook een hekel aan. "Ik haat ook wel die doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg-mentaliteit", verklaart hij. "Dat drijft me af en toe tot waanzin, zeker als je een heel raar idee hebt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren