logo songteksten.net

Niall Horan bovenaan Album Top 100

AMSTERDAM - Niall Horan staat met zijn debuutsoloalbum Flicker, dat vorige week verscheen, op de eerste plaats in de Album Top 100. Op het album staan nummers als Too Much To Ask en Slow Hands die Niall Horan eerder als single uitbracht.

Too Much To Ask is een van de eerste liedjes die Horan samen met schrijfpartner Jamie Scott schreef. Het voormalige bandlid van One Direction is momenteel bezig met zijn Flicker Sessions 2017 Tour. Zondag begint hij in Philadelphia aan het Amerikaanse deel van zijn tournee. Op zaterdag 28 april staat hij in AFAS Live in Amsterdam. Julia Michaels is zijn speciale gast bij de Europese concerten.

Ook op de tweede plaats in de ranglijst van bestverkochte albums staat een debuutalbum. 'In this moment we are free - Cities' is het debuut van de metalband Vuur van zangeres Anneke van Giersbergen.

Jacqueline Govaert komt binnen op de negende plaats met haar haar derde solo-album. De plaat Lighthearted Years verscheen een week geleden en is de opvolger van Songs To Soothe uit 2014. Op Lighthearted Years kijkt Jacqueline onder meer terug naar haar tijd als leadzangeres van Krezip.

Album Top 10 week 43

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1 (-) NIall Horan - Flicker

  1. (-) Vuur - In This Moment We Are Free - Cities

  2. (5) Kinderen voor Kinderen - Gruwelijk eng - 38

  3. (3) Lil' Kleine - Alleen

  4. (2) Sevn Alias - Picasso

  5. (-) George Michael - Listen Without Prejudice vol. 1 / MTV Unplugged

  6. (1) Pink - Beautiful Trauma

  7. (6) Ed Sheeran - รท [Divide]

  8. (-) Jacqueline Govaert - Lighthearted Years

  9. (-) Bangbros, Hef & Murda - Bruin brood

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren