logo songteksten.net

Sharlely Becker ontkent ruzie met Boris

(Novum) - Sharlely en Boris Becker hebben begin april geen ruzie gehad in een exclusieve nachtclub. De Nederlandse vertelt dat ze juist een heel gezellige avond had met de Duitse oud-tennisser. "En dan maken ze daar zoiets naars van."

Britse media trokken vorige week snel hun conclusies toen Sharlely alleen gefotografeerd werd en weigerde naar de camera te kijken. Boris volgde enkele momenten later pas, met haar jasje in zijn hand. De Britse boulevardkrant The Daily Mail meldde vervolgens dat de vrouw in tranen geweest zou zijn, maar niets is minder waar.

"The Box is een te gekke club. Coole acts, goede champagne, alcoholshots. Maar op een gegeven moment wilde ik naar huis", vertelt Sharlely aan Grazia. Ze benadrukt dat er geen sprake was van een incident, ze kon haar partner gewoon niet vinden. "Het is niet zo dat je de hele avond hand in hand samen doorbrengt; je verliest elkaar wel eens uit het oog."

De vrouw van de toptennisser legt uit dat ze een drankje te veel op had en daardoor niet in de camera's wilde kijken. "Had ik dan moeten poseren? Sorry, maar daar had ik echt geen trek in", zegt ze. "Ik wilde gewoon zo snel mogelijk naar huis. Mijn roes uitslapen. That's it."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren