logo songteksten.net

Mueller blijft voogd van tweeling Charlie Sheen

(Novum/AP) - De voogdijregeling tussen Charlie Sheen en zijn ex-vrouw Brooke Mueller lijkt voorlopig te blijven zoals deze eerder werd overeengekomen. Het voormalige echtpaar stond dinsdag in Los Angeles voor de rechter.

Sheen en Mueller verlieten de rechtszaal zonder dat een resultaat of beslissing bekend werd gemaakt. De voogdij van hun 2-jarige tweeling Bob en Max ligt momenteel bij Mueller, maar Sheen wil dat die bij hem komt te liggen.

Op verzoek van Muellers advocaat vond de rechtszaak achter gesloten deuren plaats. De rechter ging daar 'in het belang van hun kinderen' mee akkoord, omdat er vragen werden gesteld over mogelijk misbruik en andere emotionele zaken.

De 45-jarige Sheen en de 33-jarige Mueller liggen al lange tijd met elkaar overhoop. De ex-vrouw van de acteur wilde vorige maand nog een tijdelijk contactverbod voor hem, omdat ze zich ernstige zorgen maakte over zijn gedrag. Sheens leven staat al maanden in het teken van feesten, drugs en alcohol en werd om die reden uit de serie Two and a Half Men gezet.

Ook Mueller kampt met een alcohol- en drugsprobleem, waarvoor ze zich al meerdere keren liet opnemen in een afkickkliniek. Ze moest zich vorige week melden voor een drugstest, als onderdeel van de voogdijregeling, maar dat weigerde ze.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren