logo songteksten.net

Black Eyes Peas zet muziekschool op in New York

(Novum/AP) - Black Eyed Peas wil jongeren iets bijbrengen over het maken van video- en muziekproducties. De liefdadigheidsorganisatie Peapod Foundation van de hiphopband richt een muzikale multimedia-academie op in Manhattan voor jongeren uit de buurt.

"Onze passie voor muziek en media is gevoed door vele gulle mensen op onze weg naar succes", vertelt rapper Will.i.am. "Door het netwerk van Peapod Adobe Youth Voices-scholen uit te breiden kunnen we deze kennis doorgeven. Daardoor kunnen nog meer jongeren de vaardigheden leren en de steun geven die ze nodig hebben om hun dromen waar te maken."

De Peapod Foundation, die met behulp van muziek kinderen wil helpen, heeft samen met Adobe Foundation van softwaremaker Adobe al drie scholen opgezet in Californië.

Studenten tussen 13 en 19 jaar kunnen vanaf juli lessen volgen op de academie. De kinderen worden toegelaten na aanbevelingen van docenten en als ze kunnen laten zien dat ze geïnteresseerd zijn in onder andere camerawerk, regisseren en grafische vormgeving.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren